Back

bb bistro

Photos by: Buck Sia

BB Bistro was an existing restaurant that was looking to change their image. We were tasked to create a reataurant at the ground floor and a bar upstairs. THere was little improvements on the ground floor, just giving a fresh look. However on top, was a contrast compared to the ground floor. we created a cavernous feel , showing shards that flow through the space. We felt this was very fitting for the night ambiance it should portray.

dining area at the ground floor – most of the features were existing

the bar at the 2nd floor.

the cavernous element is prevalent in the seating area

sections , bar detail

 

project details:

program : restaurant and bar

client : bb bistro

floor area : 120 sqm

design team : buck richnold sia, michael litang, andrew tan